fbpx

Mer än bara ett jobb

Att vara en del av VIASALES innebär ständig utveckling, både personligt och professionellt. Vi vägleder dig så att du kan nå din fulla potential och uppnå både privata och karriärmässiga mål.

Fler förmåner

Säljutbildning

Lär dig älska kommunikation och försäljning. Via vår digitala akademi och fysiska kurser utbildar vi säljare som når längre.

Ledarutbildning

Utveckla din förmåga att leda dig själv för att kunna leda andra. Vi erbjuder workshops och utbildningar som ger dig verktyg för att lyckas.

Dina möjligheter

Nå dina karriärmässiga mål, klättra inom bolaget och påverka din framtid. Allt vi kräver är engagemang och en vilja att lära.

Kost- och träningsschema

Få inspiration och verktyg för ett hälsosam- mare liv. Ditt välmående är viktigt för oss och kommer att avspegla sig i dina prestationer.

Tävlingar & utmärkelser

Tävla mot dig själv och andra. Vi anordnar after work, resor och sales awards för att ha kul och för att utmana varandra.

Studio & Podcast

I motgångar krigar vi, i framgångar firar vi. I vår studio får du möjlighet att berätta din story för att inspirera andra.

Jag har arbetat med försäljning i snart 9 års tid och kan verkligen inte minnas senast jag arbetade på ett sådant strukturerat och seriöst bolag, under mina 8 månader på VIASALES har jag vuxit mer som person och utvecklat min försäljning mer än vad jag har gjort på mina 9 år, VIASALES är mer än ett företag det är ett hem.

Jag började på VIASALES för mer än 1 år sen och idag har jag byggt upp ett vasst mindset som kommer gynna mig livet ut. Sammanhållningen på företaget är jättebra och du får verkligen den hjälpen du behöver, för att kunna bli den bästa säljaren och personen du bara kan bli.

Jag hade aldrig varit den jag är idag om det inte hade varit för VIASALES. Min personliga utveckling och mitt ledarskap fortsätter att utvecklas. För att jag varje dag ska kunna skapa värde och ha möjligheten att påverka andra och deras liv positivt.

Min personlighet har utvecklats sedan min första dag. Jag började 2016 och än idag fortsätter jag utvecklas och lära mig nya saker. Samtidigt som jag tjänar otroligt bra. Jag har köpt min första bil och lägenhet. Jag har dessutom vidgat mitt kontaktnät.

Jag har verkligen utvecklat mitt ledarskap sen min första dag på VIASALES. Jag älskar kulturen och sammanhållningen som vi har på företaget. Jag kan med handen på hjärtat säga att man utvecklas varje dag inom alla områden och att möjligheterna är många.

Joakim RäihäSäljare, Com Hem
Adam LindbergSäljare, 3 Företag
Cornelia HedinTeamleader, C More
Lyes OuadiSäljare, Com Hem
Claudio LeonideProjektledare, IP-Only

WE ARE SALES

Kolla in videon på VIASALES invigning av nya kontoret!
Kontakt