fbpx

Mer än bara ett jobb

Att vara en del av VIASALES innebär ständig utveckling, både personligt och professionellt. Vi vägleder dig så att du kan nå din fulla potential och uppnå både privata och karriärmässiga mål.

Fler förmåner

Säljutbildning

Lär dig älska kommunikation och försäljning. Via vår digitala akademi och fysiska kurser utbildar vi säljare som når längre.

Ledarutbildning

Utveckla din förmåga att leda dig själv för att kunna leda andra. Vi erbjuder workshops och utbildningar som ger dig verktyg för att lyckas.

Dina möjligheter

Nå dina karriärmässiga mål, klättra inom bolaget och påverka din framtid. Allt vi kräver är engagemang och en vilja att lära.

Kost- och träningsschema

Få inspiration och verktyg för ett hälsosam- mare liv. Ditt välmående är viktigt för oss och kommer att avspegla sig i dina prestationer.

Tävlingar & utmärkelser

Tävla mot dig själv och andra. Vi anordnar after work, resor och sales awards för att ha kul och för att utmana varandra.

Studio & Podcast

I motgångar krigar vi, i framgångar firar vi. I vår studio får du möjlighet att berätta din story för att inspirera andra.

Jag började på Viasales 2019 på kvalitetsavdelningen. Viasales har alltid varit en trygg plats för mig och jag har utvecklats så mycket under dem här 3 åren jag har jobbat. Det finns alltid plats för att utvecklas och jag har ganska nyligen tagit steget att börja jobba ute på fält som teamleader. Jag känner att jag har bara så mycket mer att lära och Viasales är den platsen som man både kan växa som person och inom arbetet. På Viasales så kommer man få en bra början på sin karriär för det finns alltid plats för utveckling och ta steget upp precis som jag har gjort. Viasales är inte bara ett jobb, jag har även hittat vänner och familj här. Viasales är vägen till framgång.

Att jobba med försäljning är inte som alla andra typer av jobb utan det är en bra bit mer givande.  Vare sig man är på jakt efter utveckling, inspiration eller inkomst, så får du här en ypperlig chans att jaga det som klappar närmast ditt hjärta, en möjlighet att ta dina egna mål. Det är inte alltid lätt utan periodvis är det mer krävande, men sen när har det som är bäst varit enkelt?

Att jobba med försäljning kan verkligen vara utmanande. Men framförallt är det utvecklande, roligt och inspirerande. Jag är så glad att jag hamnade på just Viasales med grymma ledare, fantastiska kollegor och en bra arbetsmiljö där du blir omhändertagen och pushad på rätt sätt. Någonting som är väldigt viktigt att tänka på om du ska prova på sälj för första gången är att fortsätta kriga även när det är tufft, för det kommer att komma motgångar. För det finns så fantastiska möjligheter och belöningar när du kommer ut på andra sidan

Jag har verkligen utvecklat mitt ledarskap sen min första dag på VIASALES. Jag älskar kulturen och sammanhållningen som vi har på företaget. Jag kan med handen på hjärtat säga att man utvecklas varje dag inom alla områden och att möjligheterna är många.

Jessica CederströmSäljare, Tele2
Dylan SalihSäljare, Tele2
Ebba Falgén
Claudio LeonideProjektledare, IP-Only

WE ARE SALES

Kolla in videon på VIASALES invigning av nya kontoret!
Kontakt