Mer än bara ett jobb

Vi vet att alla människor föds unika. Din unikhet kan liknas med ett frö som vill växa, förändras och blomstra.

VIASALES vill vägleda dig i din resa mot din fulla potential. Lär dig älska kommunikation och försäljning tillsammans med människor som har ett större syfte i livet.

Utforska våra jobb

Fältsäljare
Location: Hela sverige
För att bli en framgångsrik fältsäljare är framåtanda och social kompetens det viktigaste
Telefonförsäljare
Location: Stockholm
Telefonförsäljning handlar om kommunikation! En telefonförsäljare skapar relationer med kunder via telefon i syfte att sälja eller väcka intresse för en vara eller tjänst.
Eventsäljare
Location: Stockholm
För att bli en framgångsrik eventsäljare är framåtanda och social kompetens det viktigaste!

Fler förmåner

Säljutbildning

Lär dig älska kommunikation och försäljning. Via vår digitala akademi och fysiska kurser utbildar vi säljare som når längre.

Ledarutbildning

Utveckla din förmåga att leda dig själv för att kunna leda andra. Vi erbjuder workshops och utbildningar som ger dig verktyg för att lyckas.

Dina möjligheter

Nå dina karriärmässiga mål, klättra inom bolaget och påverka din framtid. Allt vi kräver är engagemang och en vilja att lära.

Kost- och träningsschema

Få inspiration och verktyg för ett hälsosam- mare liv. Ditt välmående är viktigt för oss och kommer att avspegla sig i dina prestationer.

Tävlingar & utmärkelser

Tävla mot dig själv och andra. Vi anordnar after work, resor och sales awards för att ha kul och för att utmana varandra.

Studio & Podcast

I motgångar krigar vi, i framgångar firar vi. I vår studio får du möjlighet att berätta din story för att inspirera andra.