fbpx

Intresserad?
Skicka iväg en ansökan på direkten.

Hur jobbar en telefonförsäljare?

Telefonen är telefonförsäljares främsta arbetsverktyg och varje dag kontaktas både nya och befintliga kunder från VIASALES kontor. Dagarna börjar med ett gemensamt uppstartsmöte och fortsätter efter ett strukturerat schema med tydliga mål och täta raster.
Försäljningen sker antingen direkt till konsumenter (B2C) eller till företag (B2B) och stort fokus läggs på att lära känna kunden och förstå deras behov och önskemål. Allt för att bygga långsiktiga relationer.

Varför jobba som telefonförsäljare?

Som telefonförsäljare på VIASALES kommer du att företräda några av Sveriges största varumärken, som Tele2 och Telia. Hos oss får du den utbildning som krävs och kommer att ingå i ett ungt, kul gäng med starkt driv. Du lär dig utveckla dina unika förmågor och får möjligheten att bygga nya färdigheter för arbetslivet – och livet. Och bäst av allt: vi har roligt på vägen!
Säljyrket har givit mig fantastiska möjligheter och en helt annan förståelse för kommunikation.
Idag är han en av Sveriges mest energiska säljare
Adahm Lotthagen
24 år, började på ViaSales för sex år sedan

Hur rekryterar vi telefonförsäljare?

1. Skicka in ansökan
Välj det uppdrag som du tror passar dig och skicka in din ansökan. Vi kommer ringa dig inom 24 timmar för en kort telefonintervju.
2. Telefonintervju
Under telefonintervjun stämmer vi av med några frågor för att kolla om vi är en bra match för varandra och att din profil passar uppdraget du söker.
3. Intervju med rekryterare
Du kommer att få träffa en av våra rekryterare i våra lokaler eller digitalt. Här får ni möjligheten att lära känna varandra och diskutera vidare om VIASALES och uppdraget.
4. Avtalssignering och utbildning
Grattis till ditt nya uppdrag! Du kommer genomgå en tre-dagars utbildning tillsammans med andra nya kandidater för att rivstarta er kommande karriär – Lycka till!

Varför jobba som telefonförsäljare?

Som telefonförsäljare på VIASALES kommer du att företräda några av Sveriges största varumärken, som SoSafe och Telia.
Vårt huvudkontor ligger i Stockholms modernaste skyskrapa, STHLM 01, med omedelbar närhet till till Södermalm och Skanstull.
Som telefonförsäljare på VIASALES börjar du alltid med en garantilön och kan samtidigt påverka din inkomst helt utan begränsningar.

Vad tjänar en telfonförsäljare?

Som telefonförsäljare på VIASALES kan du påverka din inkomst helt utan begränsningar. Du börjar med en garantilön och kan samtidigt maxa lönen utifrån din förmåga och personliga målsättningar. För att kunna leda dig själv och nå dina mål tillhandahåller vi vägledning, ett batteri av sälj- och kommunikations knep samt personlig coaching.

På VIASALES finns gott om unga säljare som tjänar sexsiffriga belopp varje månad. Anton Åkerman, 22 år, är en av dem. I den här intervjun berättar han om sin väg in i säljyrket och hur han maximerar sin inkomst varje månad.

Låter det som ett jobb för dig?