Intresserad?
Skicka iväg en ansökan på direkten.

Fältförsäljning?

Som fältförsäljare på VIASALES har du möjlighet att ge din karriär och din ekonomi en kickstart. Tillsammans med ett ungt, kul gäng med starkt driv får du uppleva nya platser varje dag.
Har du det? Då är jobbet som fältsäljare början på en karriär helt utan begränsningar. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om yrket.

Varför jobba som fältförsäljare?

Som fältsäljarepå VIASALES kommer du att företräda några av Sveriges största varumärken, som Tele2, Allente eller IP-Only. Hos oss får du den utbildning som krävs och kommer att ingå i ett ungt, kul gäng med starkt driv.

Kunskap
15 år av erfarenhet
Arbetsglädje
Vi lever för säljyrket
Passion
Försäljning är vår expertis

Hur rekryterar vi fältförsäljare?

1. Skicka in ansökan
Välj det uppdrag som du tror passar dig och skicka in din ansökan. Vi kommer ringa dig inom 24 timmar för en kort telefonintervju.
2. Telefonintervju
Under telefonintervjun stämmer vi av med några frågor för att kolla om vi är en bra match för varandra och att din profil passar uppdraget du söker.
3. Intervju med rekryterare
Du kommer att få träffa en av våra rekryterare i våra lokaler eller digitalt. Här får ni möjligheten att lära känna varandra och diskutera vidare om VIASALES och uppdraget.
4. Avtalssignering och utbildning
Grattis till ditt nya uppdrag! Du kommer genomgå en tre-dagars utbildning tillsammans med andra nya kandidater för att rivstarta er kommande karriär – Lycka till!

Att jobba som fältförsäljare

Fältsäljare arbetar på resande fot, ibland under en längre period. Det är ett omväxlande jobb med möjlighet att se och uppleva nya platser tillsammans med ett sammansvetsat säljteam.
Som fältförsäljare på VIASALES börjar du alltid med en garantilön och du kan påverka din inkomst helt utan begränsningar.
Är du driven och positiv, vill se nya platser och lära dig allt om försäljning – och samtidigt få möjlighet att tjäna riktigt bra? Då är jobbet som fältförsäljning något för dig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du utbildningen som behövs. Du kommer att ingå i ett ungt, kul gäng med starkt driv. Du lär dig utveckla dina unika förmågor och får möjligheten till en karriär som bygger nya färdigheter för arbetslivet – och livet.

Och bäst av allt: vi har roligt på vägen!

Låter det som ditt drömjobb?