fbpx

Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina behov. Allt för att bidra till långsiktiga kundrelationer och ökad försäljning.

Vi är specialister inom kvalitativ telemarketing, event sales & door sales. För att optimera
kundupplevelse arbetar vi med innovativa system och strategisk planering.

Telemarketing
Door sales
Event sales

Telemarketing

Vi samarbetar med några av Sveriges största bolag
och har över 14 års erfarenhet av telemarketing. Vi är helt enkelt experter på försäljning via telefon och vi vet att långsiktigt arbete och starka kundrelationer är nyckeln till framgång. Vi ringer både företag och privatkunder i hela Sverige.

Door-to-Door

Med Sverige som vår arbetsplats reser vi landet runt för att besöka nya och befintliga kunder – via hembesök. Vi skräddarsyr dynamiska säljteam och har kapacitet att engagera drygt 100 säljare utifrån våra uppdragsgivares behov. Vår säljprocess täcker alla komponenter i försäljningscykeln och gör att vi kan växla bemanning och arbetssätt, allt för att skapa bestående kundrelationer.

Event Sales

För att öka tillväxten för våra uppdragsgivare finns vi på plats där kunderna finns – i gallerior, på marknader och event. Vi är våra uppdragsgivares ansikten utåt och arbetar landet runt för att möta kunder. Att ses fysiskt skapar förtroende och bygger lojalitet vilket avspeglar sig på försäljningen. Varje försäljning följs upp av ett välkomstsamtal som säkerställer att kunden är nöjd.

Kvalitetsavdelning

Vi håller alltid vad vi lovar. När ett nytt avtal ingåtts lyssnar vår kvalitetsavdelning på samtalet i efterhand, eller ringer upp kunden. Allt för att säkerställa att våra säljare följer lagar, rutiner och etiska riktlinjer. På så sätt vill vi säkerställa att alla kunder är nöjda och trygga med oss.

Kontakt