Telemarketing

Telemarketing, telefonförsäljning, innesälj och outbound marketing… kärt barn har många namn. Oavsett vilken term som används så är vårt mål alltid detsamma: att maximera din försäljning genom kvalitativ kundbearbetning.

Så maxar vi din försäljning

Telefonförsäljning handlar om att ge goda kundupplevelser, att vårda befintliga kundrelationer och att skapa nya. Det spelar ingen roll hur fantastisk dina produkter eller tjänster är om du inte kan förmedla värdet av dem. Det är här VIASALES kommer in i bilden. Med drygt 15 års erfarenhet är vi experter på försäljning inom B2B och B2C. Vi vet vad som krävs för att bygga långsiktiga kundrelationer som ökar din försäljning.

Passion
Försäljning är vår expertis
Arbetsgläjde
Vi älskar det vi gör
Kunskap
Femton år av erfarenhet

Telemarketing är en oslagbar möjlighet ..

.. att skapa en personlig och direkt kontakt med kunden, något som uppskattas mer och mer i en tid då allt fler säljprocesser digitaliseras. Vårt mål är alltid att lyssna och förstå kunden, för att göra deras vardag lite bättre – med hjälp av dina produkter eller tjänster. Först när kunden känner sig nöjd och trygg är vi nöjda.
+840 000
Uppringda kunder
+19 000
Tilläggstjänster 2021
+65 000
Abonnemang sålda 2021

Telemarketing

Idag representerar vi flera av Sveriges främsta varumärken och vår säljfilosofi utgår från en tydlig strategi: att endast företräda tjänster och produkter som vi tror på, som vi med stolthet kan representera. Telefonen är vårt arbetsredskap men nyckeln till VIASALES framgångar är våra dedikerade säljare, digitala säljverktyg och strategiska planering. Det är så vi hjälper dig uppnå dina mål.