Intresserad?
Skicka iväg en ansökan på direkten.

Har du vad som krävs som eventsäljare?

För att bli en framgångsrik eventsäljare är framåtanda och social kompetens det viktigaste. Erfarenhet kommer du att få hos oss. Jobbet passar dig som är driven och positiv, som gillar att möta nya människor och som vill lära dig allt om försäljning och kommunikation. Och som samtidigt vill få möjlighet att tjäna riktigt bra!
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet – för att lyckas krävs engagemang och en vilja att lära sig hantverket. Har du det? Då är jobbet som eventsäljare början på en karriär helt utan begränsningar. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om yrket.

Jobba som eventförsäljare?

Som eventförsäljare på VIASALES lär du dig kommunikations- och säljyrkets uppdrag och arbetssätt. Du får möjlighet att utveckla och dra nytta av dina unika förmågor och har chans att bygga nya färdigheter för arbetslivet – och livet. Hos oss får du all utbildning som krävs och bäst av allt: vi har roligt på vägen! Du kommer att ingå i ett ungt, kul gäng med starkt driv.

Vi firar i framgång och krigar i motgång. Tillsammans företräder vi några av framtidens största varumärken och vi arbetar på event i gallerior och utanför butiker. Jobbet är socialt och innebär resor och många spännande möten.

Hur rekryterar vi våra eventsäljare?

1. Skicka in ansökan
Välj det uppdrag som du tror passar dig och skicka in din ansökan. Vi kommer ringa dig inom 24 timmar för en kort telefonintervju.
2. Telefonintervju
Under telefonintervjun stämmer vi av med några frågor för att kolla om vi är en bra match för varandra och att din profil passar uppdraget du söker.
3. Intervju med rekryterare
Du kommer att få träffa en av våra rekryterare i våra lokaler eller digitalt. Här får ni möjligheten att lära känna varandra och diskutera vidare om VIASALES och uppdraget.
4. Avtalssignering och utbildning
Grattis till ditt nya uppdrag! Du kommer genomgå en tre-dagars utbildning tillsammans med andra nya kandidater för att rivstarta er kommande karriär – Lycka till!

Vad gör eventsäljare?

Som eventsäljare är du uppdragsgivarens ansikte utåt. Du arbetar där kunden finns, ofta utanför butiker och i gallerior där många människor är i omlopp.
Dagarna börjar med ett gemensamt uppstartsmöte och fortsätter efter ett strukturerat schema med tydliga mål och täta raster.
Teamkänslan är stark, det är högt i tak och tempot liksom stämningen är hög. Jobbet är omväxlande med möjlighet att se och uppleva nya platser tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat säljteam.

Vad tjänar en eventsäljare som anställd?

Som eventsäljare på VIASALES kan du påverka din inkomst helt utan begränsningar. Du börjar med en garantilön och kan samtidigt maxa lönen utifrån din förmåga och personliga målsättningar. För att kunna leda dig själv och nå dina mål tillhandahåller vi vägledning, ett batteri av sälj- och kommunikations knep samt personlig coaching.

Låter det som ditt drömjobb?