Eventförsäljning

För att öka tillväxten för våra uppdragsgivare finns vi på plats där kunderna finns – i gallerior, på marknader och event.

Så maxar vi din försäljning

Eventförsäljning handlar om att ge goda kundupplevelser, att vårda befintliga kundrelationer och att skapa nya. Det spelar ingen roll hur fantastisk dina produkter eller tjänster är om du inte kan förmedla värdet av dem. Det är här VIASALES kommer in i bilden. Med drygt 15 års erfarenhet är vi experter på försäljning inom B2C. Vi vet vad som krävs för att bygga långsiktiga kundrelationer som ökar din försäljning.

Kunskap
15 år av erfarenhet
Arbetsglädje
Vi lever för säljyrket
Passion
Försäljning är vår expertis

Eventförsäljning är en oslagbar möjlighet..

.. att skapa en personlig och direkt kontakt med kunden, något som uppskattas mer och mer i en tid då allt fler säljprocesser digitaliseras. Vårt mål är alltid att lyssna och förstå kunden, för att göra deras vardag lite bättre – med hjälp av dina produkter eller tjänster. Först när kunden känner sig nöjd och trygg är vi nöjda.
+100 000
kundmöten
+19 000
Tilläggstjänster 2019
+65 000
Abonnemang sålda 2019

Eventförsäljning

Idag representerar vi flera av Sveriges främsta varumärken och vår säljfilosofi utgår från en tydlig strategi: att endast företräda tjänster och produkter som vi tror på, som vi med stolthet kan representera.