Som säljare har du kontroll

Sälj är ett yrke som ger dig mer kontroll över din inkomst, din aktivitetet på jobbet, och framförallt din framtid än många andra yrken. En säljroll skiljer sig från andra roller på ett företag eftersom din framgång inte är direkt bunden till antalet timmar du jobbar. Din framgång baseras istället på att du uppnår uppsatta mål genom att planera väl och framförallt sälja fler produkter till kunder som är i behov.

Mindset & målsättningar

Ditt mindset styr hela ditt liv och som säljare är det viktigt att du har ett positivt mindset som driver dig framåt. Du behöver skapa en vision för din framtid som inspirerar dig till att skapa fler möjligheter för dig själv. Ställ någon av nedanstående frågor till dig själv för att se dig själv i framtiden.

Var vill du vara inom ett år?
Vad vill du ha för typ av boende inom 3 år?
Sportbil, resor, är det något som motiverar dig?

Allt är möjligt inom sälj så sätt inte gränser för dina drömmar!

“The trouble with not having a goal is that you can spend your life running up and down the field and never score.” – Bill Copeland

Precis som citatet ovan från Bill Copeland tyder, behöver du ha visioner och mål i livet för att ha något att sträva efter! Tänk dig att titta på fotboll utan mål eller en liga/cup som ingen kan vinna! Väldigt tråkigt va?!

På samma sätt bör du tänka om ditt egna liv. Ha visioner och sätt upp mål att sträva efter. Och uppnår du inte dem, gör det inget, du kommer ha gjort framsteg åt rätt riktning vilket fall.

Vi tror starkt på att ett meningsfullt liv är ett liv där du har något att kämpa för, en framtid som ständigt driver dig att utvecklas och där inget är omöjligt!

Förstå dig på dina siffror

Nu när du har tittat in i framtiden och satt några mål för din framtid, behöver du förverkliga dem genom att planera väl och sätta delmål. Svara på alla nedanstående frågor för att sätta en plan för hur du ska nå dina mål.

Vad behöver jag tjäna per månad för att vara på god väg till mina mål?
Vad får jag för provision per produkt jag säljer?
Finns det combos jag kan sälja för att öka min provision per sälj?
Hur många produkter måste jag sälja för att tjäna X kronor per månad?
Hur ser min konverteringsgrad ut när jag pratar med en kund?
Hur många samtal/dörrknack innebär det för mig varje dag/månad? 

Genom att svara på ovanstående frågor får du konkreta siffror om vad du behöver göra varje dag för att ta närma dig ditt mål. Hos oss på VIASALES får du hjälp med detta genom en erfaren coach som hjälper dig svara på dessa frågor och krossa dina mål!

Ett kvitto på hur bra detta fungerar hos oss är att våra säljare får i genomsnitt 30 tusen kronor i lön efter bara 1-3 månader. Och ett annat kvitto på detta är vår rekord månadslön i April 2021 som låg på hela 175 000 kronor! Helt otroligt va? Ansök till oss idag!

Sälj är en livsstil

Du har visioner, mål, en förståelse på dina siffror och sist men inte minst behöver du begripa dig på att sälj är en livsstil. Som säljare är din framgång baserad på din prestation vilket innebär att du behöver må bra för att kunna prestera bra.

Tänk på din favorit idrottare, min är fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo. Anledningen till att han presterar på en hög nivå beror inte endast på att han är duktig på fotboll… Ronaldo har en kostschema, träningsschema, och sömnschema som hjälper honom prestera på så hög nivå. Detsamma gäller för sälj.

Äter du väl, sover och rör på dig kommer det återspegla sig både i ditt välmående men också i din prestation. Tänk dig att du går till jobbet med 3 timmar sömn och ingen frukost. Inte direkt optimalt. Låter det svårt att planera själv? Oroa dig inte, på VIASALES har alla anställda möjligheten att få professionella kostscheman och träningsscheman. Allt för att du ska få den bästa möjligheten att uppnå din satta mål.

Sammanfattning
Känner du dig redo att ta kontroll över din framtid? Ansök till oss redan idag!
Vi hjälper dig längs vägen och ger dig alla verktyg du behöver. Allt vi kräver är ett driv och en vilja att utvecklas. Så vänta inte, joina familjen idag och förverkliga din drömmar!