VIASALES – Vi hjälper dig uppnå din fulla potential som säljare

Vi människor behöver bli utmanade i livet för att kunna utvecklas. Utmaningar gör att man måste hitta lösningar för att kunna ta sig förbi hindret och uppnå nya nivåer. PÅ VIASALES utmanas du som säljare varje dag, men du är aldrig ensam. Här finner du all utbildning och stöd du kan tänka dig för att lyckas som säljare!

Att jobba som säljare är utmanade och det krävs mycket från dig för att du ska göra det bra och bli framgångsrik. Det finns många olika saker som måste vara på plats för att man ska bli en framgångsrik säljare. Mycket av det beror på dig som person och hur långt du är villig att gå för att bli framgångsrik men även en hel del beror på företaget du jobbar för. Många säljare lyckas inte på grund av att de inte får rätt resurser som hjälper dem uppnå sin fulla potential från företaget de jobbar för.

Vad VIASALES erbjuder dig som säljare

Grymma produkter att sälja

Oavsett hur duktig du är på att sälja kommer du inte att lyckas genom att sälja produkter som inte tillför ett mervärde hos dina kunder. På VIASALES kommer du endast att sälja produkter som konkurrensutsätter andra produkter som finns på marknaden.

”Det hjälper extremt mycket att vi jobbar med välkända produkter. Många som vi säljer på känner redan igen vårt varumärke som TELE2 till exempel. Att vi jobbar med välkända produkter hjälper extremt mycket i försäljningen. 

-Anton Roos, produktionsledare på VIASALES

Utbildning

För att bli en framgångsrik säljare behöver man både utbildning och erfarenhet. Genom rätt utbildning i produkt, sälj och mindset får man grunderna för att lyckas som säljare.

Som ny säljare på VIASALES börjar man alltid med tre dagars utbildning. Under första dagen går vi igenom vårt företag, värderingar och personal. Under andra dagen får våra nya säljare utbildning i produkten som de kommer att sälja. Sist men inte minst får våra säljare utbildning i sälj.

Vår tredagars utbildning genomförs av våra erfarna säljare som har varit framgångsrika i att sälja de exakta produkter som nya säljare ska få jobba med.

Förutom 3 dagars utbildning får våra säljare utbildningsmaterial som ska hjälpa dem bli duktigare säljare. Bland materialet finns säljtekniker och utbildning om hur man ska hantera invändningar exempelvis.

”Vi rekommenderar till våra säljare att studera försäljning minst en halvtimme per dag.”
-Armanj Atroshi, Vice VD på VIASALES

Under vecka 2 som ny säljare på VIASALES får du möjligheten att följa efter en riktigt duktig säljare och se personen sälja! Du får alltså lära dig av de bästa säljare på företaget och se dem sälja så att du kan ta efter. Detta är en otrolig möjlighet för många och det är inte något man får av många andra bolag.

”Jag hade väldigt duktiga team ledare när jag började på VIASALES och de hjälpte mig bli den jag är idag!
-Anton Roos, produktionsledare på VIASALES

Kost- & träningsschema

Som säljare behöver du skapa värde på jobbet, och för att skapa värde behöver du ha fulladdade batterier. För att kunna prestera behöver du ha god sömn, ätit nyttigt och ha en god hälsa precis som en athlete behöver exempelvis.

På VIASALES uppmuntras alla säljare speciellt de som jobbar på telefon att träna regelbundet, minst 3 gånger i veckan för att vara på topp. Alla säljare får del av en kostschema med 60 olika rätter och träningsschema.

”Självklart så är det inget krav att man följer kost- och träningsschemat men vi vill ge våra säljare alla verktyg för att lyckas och därför erbjuder vi detta till dem.”
– Armanj Atroshi, Vice VD på VIASALES

Ambitiösa och stöttande kollegor

Har du någonsin hört att om du hänger med 5 vinnare så kommer du bli den sjätte? Eller om du hänger med 5 förlorare så kommer du bli den sjätte?

Vår omgivning har större inverkan på oss än vad vi kanske tror. Därför är det viktigt att ha drivna och positiva kollegor som vill åt samma håll. Försäljning är ett väldigt prestationsbaserad yrke vilket gör att man är i behov av kollegor som kan stötta en när det går mindre bra samt fira tillsammans med när det går bra.

För vissa säljare startar dem sin karriär med raket fart och gör bra ifrån sig redan från första dagarna medans för andra tar det lite längre tid. Att ha kollegor som har gjort samma resa som en ny säljare ska göra är extremt värdefullt eftersom de vet vad du går igenom.

“Första gången jag sålde noll på jobbet så var det väldigt jobbigt att komma, men här på jobbet och kollegor samt teamledare har det alltid varit så stöttande och under resans gång så har mina kollegor här blivit till mina bästa vänner och vi samma sak, vi går åt samma riktning och vi förstår varann.”
– Anton Roos, Produktionsledare på VIASALES   

Oavsett hur mycket säljutbildning man går igenom blir man endast duktig ju mer erfarenhet man har som säljare. På VIASALES får du både utbildning och erfarenhet så att du kan lyckas som säljare. Vi erbjuder bra välkända produkter, all kunskap du kan tänka dig, kost & träningsschema och sist men inte minst erfarna kollegor som stöttar dig genom hela din resa!

“VIASALES är inget utan sin personal, så vi gör allt för ta hand om våra medarbetare och hjälpa dem uppnå sin potential”
– Armanj Atroshi, Vice VD på VIASALES