Vi visar vägen

Vi kan försäljning inom B2C u0026amp; B2B. Genom kvalitativ telemarketing,u003cbru003e door to door och event sales fokuserar vi helhjärtat på din framgång

Vi ökar er u003cspanu003elönsamhetu003c/spanu003e

Genom personlig och direkt kontakt hjälper vi flera av Sveriges mest framgångsrika företag att öka sin försäljning.

Nyckeln till goda resultat är dedikerade säljare – och att företräda tjänster och produkter som vi tror på och med stolthet kan representera.

Nöjda u003cspanu003emedarbetareu003c/spanu003e är nyckeln

Vi vet att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Därför är vi måna om att skapa en inspirerande arbetsmiljö med teamkänsla. Så att varje person kan nå sin fulla potential, i varje nytt uppdrag.
200

Medarbetare

22

Snittålder

6

Partners

2013

Grundat

Anton Roos
Produktionsledare

Som produktionsledare fokuserar jag på att skapa fler ledare, inte följare. Genom hårt arbete, teamwork samt att göra människor medvetna om sina personliga livsval så lyckas jag.

Sebastian Lindroos
Säljare

Positivt tänkande, disciplin och problemlösning är egenskaper som uppmuntras på VIASALES. Det är ett mindset som är gynnsamt överallt och som har gett mig många fördelar, både på och utanför arbetet.

Moa Johansson
Kvalitetsansvarig

Jag vill sudda ut telefonförsäljares dåliga rykte och säkerställa att alla kunder känner sig nöjda och trygga med oss. Mitt jobb är att säkerställa att lagar, rutiner och etiska riktlinjer följs.

Vad får du
som u003cspanu003eanställd?u003c/spanu003e

Hejsan!
Välkommen till en inspirerande arbetsplats, fylld med målmedvetna individer som älskar att skapa värde och uppnå fantastiska resultat!

Börja med att skicka in din ansökan. Jag eller min kollega kommer att kontakta dig för ett kortare telefonsamtal. Är det intressant från bådas håll kommer vi därefter att boka in en intervjutid med dig. Vi hörs!
Emmy Zachrisson
Rekryterare
Sök jobb